BARTIN / MERKEZ - Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi

Pansiyonumuz Hakkında

Pansiyonumuz 75 kız ve 45 erkek olmak üzere toplam 120 öğrenci kapasitelidir.

* Odalarımız 3´er kişiliktir.

* Odalarımızda 3 adet baza, kitaplık, giysi dolapları, calışma masası, tuvalet ve duş bulunmaktadır. Odalarımıza 7/24 sıcak su verilmektedir.

* Bilişim odası ve her katta dinlenme odası vardır.

* Her katta etüt salonu bulunmakta olup; pazar, pazartesi, salı, çarşamba ve perşembe günleri 19.00-22.00 saatleri arasında etüt çalışmaları yapılmaktadır.

* Yemekhanemiz günde 4 öğün üzerinden hizmet vermekte olup; öğrencilerimiz beslenme ihtiyacını buradan sağlamaktadır.

* Öğrencilerimiz etüt saatleri dışında tv ve internet imkanlarından yararlanabilmektedir.

İletişim Bilgilerimiz:

Adres: Şiremirçavuş Mahallesi Merkez-BARTIN