BARTIN / MERKEZ - Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi

Nis

Milli eğitim Bakanlığı'nın Liselerde Bilim Uygulamaları Programı kapsamında Bartın ilinde Fatih Sultan Mehmet Anadolu Lisesi koordinatörlüğünde Hasan Sabri Çavuşoğlu Fen Lisesi ve Bartın Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin de katılımıyla yapılan araştırmalar bir panel etkinlikleri ile okullların öğrencileri ile paylaşıldı. Okulumuz öğrencileri Sami Yusuf GÖKÇE ve Meryem Nur KELEBEK de panelde çalışmalarını sundular.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI 29 EKİM'DE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİNİN HAZIRLADIĞI TÖRENLERLE KUTLANDI.

Eyl

2014 yılında girdiği Lise Giriş Sınavlarında gösterdiği başarının eseri olarak okulumuza yerleşen öğrencimiz Ali Eren ÜSTÜNSOY 4 yıllık lise hayatı boyunca, uyumluluğu, ağırbaşlılığı ve saygılı kişiliğiyle öğrenci ve öğretmenlerinin sevgisini kazanmış,  2018 yılında bir yandan Üniversite sınavlarına hazırlanırken girdiği MSÜ Sınavında önemli bir başarı elde etmiş,   Mili savunma üniversitesi Hava Harp Okulu 'na kabul edilmiştir.Bu süreç  devam ederken girdiği Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında da önemli bir başarı elde etmiş ancak vatan ve askerlik sevgisi ağır basmış, tercihini Hava Harp Okulundan yana kullanarak buradaki üst düzey eğitimine başlamış, 31 Ağustos 2023 tarihi itibarıyle Hava Harp Okulunu 1. olarak bitirerek diplomasını Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN'IN elinden almış, bizleri oldukça gururlandırmıştır.

Gösterdiği Bu üstün başarıdan dolayı kendisini yürekten tebrik ediyor,  bundan sonraki hayatında bir Türk Subayı olarak aynı şekilde muvaffakiyetlerinin devamını diliyoruz. Mezun öğrencimiz olarak bizleri gururlandırdığı için kendisine ve O'nu yetiştiren ailesine bir kez daha teşekkür ediyoruz.

May

MİLLİ EĞİTİM BAKAN YARDIMCISI SAYIN NAZİF YILMAZ VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN OĞUZHAN ACAR; İLİMİZE VE OKULUMUZA TEKNOFEST BİRİNCİLİĞİ GETİREN SEVGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZ İLE GÖRÜŞTÜLER. NAZİK ZİYARETLERİ İÇİN SAYIN BAKAN YARDIMCIMIZA VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ENES MAHMUT KULAK VE MELİH KULAK İLE DANIŞMANLARI BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ VE YAZILIM ÖĞRETMENİ HASAN SİNANOĞLU'DAN OLUŞAN ROBO-SAPİENS TAKIMI, İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANINDA DÜZENLENEN 2023 TEKNOFEST YARIŞMALARINDA SAĞLIKTA YAPAY ZEKA ALANI, BİLGİSAYARLI GÖRÜ İLE HASTALIK TESPİTİ LİSE KATEGORİSİNDE 28 NİSAN CUMA GÜNÜ YAPILAN FİNAL YARIŞMASINDA EN YÜKSEK DOĞRULUK PUANINI ALARAK BİRİNCİLİK ÖDÜLÜNÜ KAZANDILAR. ÖĞRENCİLERİMİZİN GELİŞTİRDİĞİ YAPAY ZEKA MODELİ KENDİ KATEGORİSİNDE BİRİNCİ OLURKEN ÜLKEMİZİN VE DÜNYANIN ÖNDE GELEN ÜNİVERSİTELERİ VE TEKNOLOJİ ŞİRKETLERİNDEN KATILIMCILARIN YARIŞTIĞI ÜNİVERSİTE VE ÜZERİ KATEGORİSİNDEKİ TAKIMLARDAN DA DAHA YÜKSEK DOĞRULUK PUANI ALMAYI BAŞARDILAR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER VE BAŞARILARININ DEVAM ETMESİNİ DİLERİZ. AYRICA BU BAŞARIDA EMEĞİ GEÇEN OKUL İDAREMİZ VE TÜM OKUL PERSONELİMİZE DE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİZ.